Kultur og fritid

Kultur og fritid

Fyns Søland har et rigt udbud af aktiviteter indenfor kultur og fritid. Så hvis du søger efter et sted, som befinder sig i landlige omgivelser, men dog stadigvæk har de samme tilbud som storbyerne, så bør du overveje om Fyns søland ikke er stedet for dig.

Fyns Søland tilbyder meget, lige fra museumsoplevelser for hele familien, og her findes specialiserede museer indenfor bl.a. smedning og sten til smukke kirker og gamle gravhøje.

Derudover har vi også en del oplevelser for både børn og gamle, således kan du benytte dig af områdets fritidshuse eller idrætsanlæg til børnenes aktiviteter efter skole, eller fritidshusene hvis du vælger at trække dig tilbage her til området i dit sene efterår.

Du har endvidere store muligheder for, at engagere dig på frivilligt plan og dermed være med til, at stemme hvilke udbud der skal være til stede, fx kan du vælge at engagere dig i forskellige udvalg, hvor du både kan stå for forskellige hold, men du kan også deltage på disse hold, her har du bl.a muligheden på Polymeren (Årslev) og Tirsdagsaftensudvalget (Ferritslev Friskole) og mange andre steder. Frivillige ildsjæle er der altid brug for….