Den Fynske Spilfabrik

Den Fynske Spilfabrik

Mere end blot et iværksættermiljø
Den Fynske Spilfabrik er et iværksættermiljø for nystartede virksomheder, der arbejder inden for spiludvikling, eSport, film, visuel kommunikation, marketing, kultur, uddannelse og web. Det der gør os unikke som iværksættermiljø, er for det første vores fokus på det transmediale felt, hvor spil, film og interaktivitet kombineres på nye måder. For det andet vores tætte samarbejde med vores iværksættere. Sammen arbejder vi på projekter ud af huset, og in-house er det vores iværksættere, der står for kurser i alt fra spiludvikling til opstart af virksomhed.

Med vores alsidige række af arrangementer og kurser åbner vi desuden dørene for hobbyister, lokale erhvervsdrivende og studerende fra både SDU og UCL. Vi samarbejder hertil med både SDU og UCL gennem strategiske alliancer. Begge organisationer er repræsenteret i bestyrelsen. Derudover har vi også tætte samarbejder med andre relevante foreninger såsom Odense Filmværksted.

Vi opdyrker dermed et miljø, hvor hobbyister, studerende og iværksættere mødes, samarbejder og udveksler viden. Den Fynske Spilfabrik er derfor på kort tid blevet et helt unikt samlingspunkt for alle dele af spilbranchen på Fyn, som samtidig har fundet sin plads som en integreret del af Polymerens kreative miljø, gennem værdiskabende samarbejder med både Tingcentralen og Gastro&Gaming.