RolF-IT

RolF-IT er et træningsnetværk, som blev grundlagt i 2017 på grund af manglende træningsudbud i lokalområdet Rolfsted-Ferritslev.

Hos RolF-IT tror vi på, at den enkelte igennem træning, leg og sund kost kan indfri sit potentiale, og få redskaberne til at tage vare på sin egen sundhed igennem hele livet. Vi tror på, at træningen altid skal være sjov og udfordrende, og det mener vi sker bedst, når du træner sammen med andre. Derfor ligger vi vægt på holdtræning. Vi tilbyder at udarbejde personlige træningsprogrammer, hvor du bliver udfordret og kommer i bedre form.

RolF-IT arrangerer udendørs træning i perioden til 01. April til 31. oktober forskellige steder i lokal området. Se i kalenderen, hvor og hvornår næste træning finder sted.

Træning ved Davinde Sø Træning i Ferritslev Bypark

3 gode grunde til at træne udendørs:

  1. Sollys, også på gråvejrsdage – Når du træner udendørs, får du mere sollys, og dermed mere D-vitamin. D-vitamin er godt for blandt andet knogler, energi niveauet og immunforsvaret.
  2. Mental afstressning – Farven grøn og natur generelt virker afstessende. Derfor er udendørs træning en god mulighed for at kunne bryde din mentale travlhed og opnå indre balance.
  3. Frisk luft – Forskning viser, at frisk luft er præstationsfremmende. Du kan derfor opnå fordele ved at træne udendørs.

3 gode grunde til at træne med andre:

  1. Mere motivation = ingen dårlige undskyldninger – Når du træner med andre, føler du dig mere forpligtet til at møde op, og det er derfor nemmere at overvinde de dårlige undskyldninger.
  2. Jo flere jo sjovere – Hvis der er flere personer, som træner sammen, giver det mulighed for at skabe sjovere træningspas. Hvorfor nøjes med en almindelig planke, hvis du sammen med en makker kan give hinanden skulderklap imens.
  3. Hjælper hinanden til at yde mere – Ved at være flere til træningen kan man hjælpe hinanden med at give sit maksimale. Hvis du har en dårlig dag, kan de andre på holdet hjælpe med at motivere og støtte, så du alligevel kommer fra træning med en god følelse af at have ydet dit bedste.